Wachten

18 april 2025 - Salerno, Italië

Hier Rian een keer. We zijn vanochtend weggereden uit Paestum. Langs de zee onderweg gestopt, lekker uitwaaien. Een supermarkt bezocht want we hadden e.e.a.nodig. Gelijk de lunch genuttigd, stokbrood met milde gorgonzola kaas heerlijk!!  Daarna naar een parkeerplaats in een buitenwijk van Salerno gegaan. Daar staan we nu te wachten. De boot is immers verzet naar morgenvroeg. Ik heb gezocht naar een camper plaats op park4night, een app bekend onder de camperaars en het zou hier moeten zijn. Achter de kazerne van de carabieniere en tussen de spoorlijn in. Maar je zou moeten betalen, en op deze plaats kunnen we ons geld niet kwijt...... Dus Iets klopt er niet?. Er staat nog een camper een eindje verder maar of die ook "bewoond" is hebben we, nog, niet vast kunnen stellen. Er staat geen bord dat je mag parkeren, maar er staat ook niet dat het niet mag. We besluiten hier toch te blijven staan en we zien wel wat er vannacht gebeurd, of niet gebeurd. Morgen zijn we weer weg. Riny wilde de camper niet alleen laten. Ik ben naar de winkelstraat gewandeld en wat rond gekeken. Riny heeft wat op het web gesurfd en zijn boek gelezen. Oja en hij heeft gestofzuigd. Ik heb iets lekkers mee gebracht van de bakker en zo komen we onze dag wel door.  Aan het einde van de straat ligt er een kerk waar om 15:00 een mis is vanwege goede vrijdag. Bij de bakkers liggen leuke en lekkere paaslekkernijen in de winkel. Het zonnetje schijnt , je kan het slechter treffen.

1. Marlies van der Heijden:
    Fijn Paasweekend en blojf genieten samen!! Groetjes uit Deurne
  2. Esther:
    18 april 2025
    Geniet van de paastraktaties en jullie heerlijke o tspannen reis
  3. Ans:
    18 april 2025
    Het toppunt van een goed leven: doen waar je zin in hebt, lekker eten en goed weer 👍
  4. Elly:
    18 april 2025
    Klinkt niet slecht met al dat lekkers. Milde gorgonzola.. ik wist niet dat je daar verschil in had. Het water loopt me al uit de mond jammer dat boot niet gaat. Morgen Finkers crossen. Fijne avond
  5. Leny Millenaar:
    18 april 2025
    Wat een leuk verhaal weer!!! jullie hebben het zwaar haha, je moet wat he als je moet wachten lekker eten,snoepen en eten!
    gezellige paasdagen en goede overtocht🙋‍♀️🐣
  6. Ingrid:
    18 april 2025
    Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen op deze mooie fantastische reis!
    Fijn Paasweekend. 🐣🐣
  7. Ineke:
    18 april 2025
    Lekker op avontuur!! Ben je nog naar de kerk gegaan? Veel plezier en goede overtocht!!
  8. Rian:
    20 april 2025
    Nee, wilde Riny niet te lang alleen laten. Ben vantevoren even in de kerk geweest
  9. Gerrinda:
    19 april 2025
    Geweldig, levensgenieters jullie. Mooi om mee te kijken met jullie reis. Knuffel van mij!
  10. Gonnie Wouters:
    19 april 2025
    Lekker spannend he als je ergens staat en je weet niet of het mag. Hoort allemaal bij het rondreizen. Veel plezier en goede reis verder.
  11. Maaike:
    23 april 2025
    Hebben jullie een stofzuiger bij je? Serieus😳 Maar goed … gemak dient de mens🤣 Leuk om weer even bij te lezen, want we liepen drie reisverhalen achter.
  12. Rian:
    24 april 2025
    Dat is een mini hand stofzuiger, staat in de winter thuis en tijdens reizen in de camper
  13. Maaike:
    24 april 2025
    Ohh, handig! Goed bezig jullie.