Wachten
18 april 2025 - Salerno, Italië
Hier Rian een keer. We zijn vanochtend weggereden uit Paestum. Langs de zee onderweg gestopt, lekker uitwaaien. Een supermarkt bezocht want we hadden e.e.a.nodig. Gelijk de lunch genuttigd, stokbrood met milde gorgonzola kaas heerlijk!! Daarna naar een parkeerplaats in een buitenwijk van Salerno gegaan. Daar staan we nu te wachten. De boot is immers verzet naar morgenvroeg. Ik heb gezocht naar een camper plaats op park4night, een app bekend onder de camperaars en het zou hier moeten zijn. Achter de kazerne van de carabieniere en tussen de spoorlijn in. Maar je zou moeten betalen, en op deze plaats kunnen we ons geld niet kwijt...... Dus Iets klopt er niet?. Er staat nog een camper een eindje verder maar of die ook "bewoond" is hebben we, nog, niet vast kunnen stellen. Er staat geen bord dat je mag parkeren, maar er staat ook niet dat het niet mag. We besluiten hier toch te blijven staan en we zien wel wat er vannacht gebeurd, of niet gebeurd. Morgen zijn we weer weg. Riny wilde de camper niet alleen laten. Ik ben naar de winkelstraat gewandeld en wat rond gekeken. Riny heeft wat op het web gesurfd en zijn boek gelezen. Oja en hij heeft gestofzuigd. Ik heb iets lekkers mee gebracht van de bakker en zo komen we onze dag wel door. Aan het einde van de straat ligt er een kerk waar om 15:00 een mis is vanwege goede vrijdag. Bij de bakkers liggen leuke en lekkere paaslekkernijen in de winkel. Het zonnetje schijnt , je kan het slechter treffen.

gezellige paasdagen en goede overtocht🙋♀️🐣
Fijn Paasweekend. 🐣🐣