Nommern
7 juni 2026 - Nommern, Luxemburg
- In luxemburg is het openbaar vervoer, zowel bus als trein gratis. Met de bus naar Mersch we wilden daar even winkelen. Tijdens de busrit zagen we 2 wilde zwijnen aan de rand van het bos. Heel donker bruin mooi om te zien im het wild. Van Mersch wilden we met de bus naar het centrum van Larochette. Maar dit mislukte vanwege een wegopbreking. Dus een ritje heen en weer. Ook leuk want dan zie je de omgeving goed, ook voor Riny. Deze dag was het nog best goed weer. De dag erop gezwommen in het grote overdekte zwembad. Buitenbad was te koud en het waaide. Kinderen maakte het niet uit die sprongen zo van de glijbaan in het koude water 15 graden. Binnenbad was prima met heerlijke ligbedjes. De volgende dag een wandeling in Mullerthal gemaakt. De N1 stond als licht omschreven. In het begin miste ik mijn wandelstokken want het ging recht omhoog. Later werd het een beter pad. Wat een mooie natuur is er hier en wat een grote stenen liggen er. Daar staat dit gebied om bekend. Je hoort veel vogeltjes en er staat ook nog een enkel bankje. In de avond was het karaoke op het grote terras. Heel gezellig zowel klein als groot vervolgden hun kunsten. Alles was goed georganiseerd op de camping. Nu zijn we onderweg naar Roermond, in Nederland, yvoor familiebezoek. De vakantie zit er bijna op. Misschien daarna nog even naar Panningen en dan over Deurne naar ons huis in Drunen.

Een goede en veilige reis terug naar Drunen xx Maria
Maar jullie zijn al een end op de thuisreis zeg 🤭🤭 wat is de tijd snel gegaan (voor mij in iedergeval)
Nou nog wat gezellige dagen , we horen het wel 🙋♀️