Karlskrona

8 september 2025 - Karlskrona, Zweden

Vandaag de fiets genomen om Karlskrona te gaan bekijken. De stad is verdeeld over heel veel eilandjes. Prachtig om te zien. De camping had een fietsroute die ons snel naar het centrum leidde. Overigens overal mooie fietspaden niet druk en geweldig weer. Karlskrona is een marine stad en heeft dan ook een grote kazerne dichtbij de stad. Het centrum heeft een aantal hele oude gebouwen, maar in goede staat. Een aantal staan op de unesco lijst. Het grappige is dat een aantal van die gebouwen zijn verwerkt in de minigolfbaan van de camping. We hebben zo ongeveer een fietsroute gereden van omstreeks 25 km. Onderweg heerlijk geluncht en voldaan weer terug naar de camping. Morgen vertrekken we weer naar een andere bestemming

1. Leny Millenaar:
    8 september 2025
    Bedankt weer voor jullie leuke reisverhaal en mooie foto’s is weer genieten geblazen!!!
    wij genieten van het mooie Portugal.
    fijne reis verder🙋‍♀️
  2. Rian:
    10 september 2025
    Jullie ook heel veel.plezier samen in Portugal
  3. Gonnie Wouters:
    8 september 2025
    Weer mooie foto's Jullie zien toch wel veel mooie dingen en fijn dat het weer meewerkt. Bedankt dat ik jullie mag volgen.
  4. Ineke:
    8 september 2025
    Sportief 👏 Ik wist niet dat Zweden een fietsland was. Mooie gebouwen ook.
  5. Elly:
    9 september 2025
    Was er een uitvaart in de kerk? Die midgetgolfbaan is wel erg grappig. Jullie zijn goed bezig op de fiets.
  6. Rian:
    9 september 2025
    Ja, er stond een kist maar nog geen mensen erbij.
  7. Ingrid:
    9 september 2025
    Zo mooi die foto’s en vooral die foto dat Rian er kei vrolijk uit ziet bij de lunch!
  8. Maaike:
    12 september 2025
    Mooie omgeving hoor en weer lekker eten ook zo te zien.