Modena

8 april 2025 - Serramazzoni, Italië

Gisteren 07.04. Een wandeling gemaakt vanaf de camping naar een plaatsje dichtbij. Het was een wandeling met mooie uitzichten op de bergen rondom ons heen ( foto). Een mooi dorpje waar ze een prachtige patisserie hadden met heerlijke gebakjes. Die konden we natuurlijk niet weerstaan. En ze hadden er een sportzaak waar ze bergschoenen hadden. Dus schoenen voor Rian.😃

Vandaag 08.04 zijn we vertrokken uit Oostenrijk naar Italië. Een uiteindelijk zijn we na een dikke 500km neergestreken in het plaatsje Serramazzoni vlakbij de grote plaats Modena. Een voorspoedige reis met wel veel wegwerkzaamheden , maar gelukkig geen files. Nu staan we op een parkeerplaats in het dorpje. Is goed zat om even te eten en te slapen

Morgen weer verder rijden naar Assisie.

P.s. Dankjewel voor alle leuke reacties Riny en Rian

1. Maaike:
    8 april 2025
    Mooie schoenen hoor! Daar kun je weer goed mee vooruit. En prachtige uitzichten!
  2. Anja:
    8 april 2025
    Die gebakjes wandelen jullie er wel weer af.
  3. Esther:
    8 april 2025
    Supermooie uitzichten inderdaad, heerlijk genieten
  4. Ingrid:
    8 april 2025
    Wat een mooie foto’s, stiekem zo jaloers want mijn uitzicht is de laptop waar ik aan het studeren ben
  5. Elly:
    8 april 2025
    Bijna al in Italië. Oostenrijk is ook mooi. Mooie stevige schoenen.
  6. Paul:
    Jullie schieten al op. Nu al in Italië! En mooie schoenen gekocht. Veel plezier
  7. Dora Korthout:
    8 april 2025
    Mooie schoenen Rian , je kan er weer een tijdje tegen aan.
    En een mooie wat km gereden vandaag .
    Geniet morgen van Assisie erg mooi !!
  8. Esther R.:
    8 april 2025
    Wat heerlijk om jullie verhalen te lezen!
    Leuke foto’s! Met die schoenen kun je er weer even tegen Rian.
  9. Gonnie Wouters:
    9 april 2025
    Hoi Rian en Riny. Ben een beetje achter ,maar ben er nu pas achter hoe dit werkt. Dat heb je ervan als je oud word. Ha Ha. Fijn dat jullie reis goed verloopt en dat je in die korte tijd alzo veel gezien hebt. Geniet ervan .Goede reis verder.Groetjes
  10. Rian:
    9 april 2025
    Geeft niets is toch goed gekomen
  11. Ineke:
    9 april 2025
    Prachtige foto’s!! Mooie schoenen, mooie omgeving. Genieten!!