Oostenrijk

7 april 2025 - Lermoos, Oostenrijk

Gisteren vertrokken vanuit Phorzheim. De bedoeling was om naar de grens plaats Fussen tussen  Duitsland en Oostenrijk te rijden  maar hier konden we geen goede slaapplek vinden. Dus zijn we Oostenrijk in gereden en geland in het plaatsje Biberwier vlakbij Lermoos. Dit is een camping met een restaurant genaamd Das Walters. Hoe gek kan het wezen. We hebben besloten hier 2 nachten te blijven en hier wat te wandelen. Dus morgen maar weer verder rijden. Gisteren wat gewandeld met als resultaat dat Rian de zolen onder haar schoenen heeft gelopen. Lachen Dus😂 En ik terug naar de camper om andere schoenen te halen. Nachts duikt de temperatuur hier nog onder nul, maar overdag schijnt het zonnetje en is het lekker weer om buiten te zitten en om te wandelen.

1. Esther:
    7 april 2025
    Ze werkte zich ook altijd al het vuur uit haar sloffen 😜 leuk om te lezen dat dat niet veranderd is hihihi
    Geniet van jullie mooie reis
  2. Marlies van der Heijden:
    7 april 2025
    Wat bijzonder de naam van het restaurant! Fijn dat jullie zo genieten en lol hebben om de schoenzolen van Rian 🤣😅 nog heel veel genietmomentjes samen!
  3. Leny Millenaar:
    7 april 2025
    Wat een toeval de naam van het restaurant! een hele fijne tijd samen genieten🙋‍♀️
  4. Gonnie Wouters:
    7 april 2025
    Fijn dat jullie mooi weer hebben ,en nu is het nog maar het begin en dan al gekke dingen mee maken .wat moet dat de komende tijd dan wel niet worden. Laat het maar over jullie heen komen .Groetjes vanuit een zonnig maar fris Baarle Nassau.
  5. Freek:
    7 april 2025
    Restaurant Walters! het eten daar zal wel geweldig moeten zijn haha. En ons mam weer met haar zolen te grappig gewoon. Geniet er samen van
  6. Ingrid:
    7 april 2025
    Heerlijk genieten! Veel plezier en kan niet wachten op jullie volgende verhalen.
  7. Maaike:
    7 april 2025
    Ben benieuwd of Restaurant Das Walters net zo goed kan koken als Restaurant Riny Walters!? En moeders … tijd voor nieuwe schoenen. Mooie foto’s en tot het volgende verslag👋
  8. Yvonne:
    8 april 2025
    Je had er flink de pas in Rian🤣🤣🤣
  9. Ingrid:
    8 april 2025
    Leuk om jullie te volgen zo. Oostenrijk is de goeie locatie om wandel schoenen te kopen
  10. Elly:
    8 april 2025
    😂😂😂 die schoenen. Prachtig. Restaurant Walters. Hoe krijg je het gevonden. Prachtige foto's. Dat uitzicht, zo mooi!! En dat is pas het begin van........
  11. Anja:
    8 april 2025
    Wat een schitterende besneeuwde bergtoppen. Geniet van het eten en een veilige reis toegewenst. Geniet van al dat moois.
  12. Jan en Ria:
    9 april 2025
    Al helemaal in de vakantiesfeer. Lekker genieten samen.
  13. Ineke:
    9 april 2025
    Leuk om te lezen. Ik moet even een inhaalslag doen. Niet op zitten letten🫣